L’anàlisi sensorial com a eina per a l’elaboració de vins: El sentit del gust

25/04
2018
Dimecres 25/04/2018 
Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech
 Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona)

Són molts i diversos els àmbits en els quals un professional del sector vitivinícola pot requerir fer ús dels seus sentits per tal d'avaluar i descriure un vi.

Dins el món vitivinícola esdevenen una eina més de treball.

Mitjançant aquest monogràfic coneixerem millor un dels nostres sentits: el gust. Des d'un punt de vista fisiològic i perceptiu, complementat per una sessió de tast que permeti registrar sensacions i experiències a l'assistent.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation