Renovació de l’acord de patrocini amb AGROVIN

El fabricant de productes enològics AGROVIN renova un any més el patrocini a l'Associació Catalana d'Enòlegs.

AGROVIN ve dedicant, durant tota la seva trajectòria, part dels seus recursos i beneficis empresarials a millorar processos i productes, invertint constantment en projectes de R+D+i. Gràcies al suport, per descomptat,de la Unió Europea, Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat (MINECO), diferents Universitats i Centres de Recerca… s'aconsegueix contribuir a la necessària evolució del sector enològic.

Tot aquest esforç tant econòmic com a humà, ha donat la possibilitat a AGROVINde crear equips i tècniques innovadores i noves com per exemple:

- Projecte ULTRAWINE: que la seva tècnica resideix en el fenomen produït pels ultrasons conegut com a cavitació, sent capaces de reduir el temps de maceració durant l'elaboració del vi negre, amb un respecte varietal.

- Projecte BestBrandy: que el seu objectiu és la creació de nous brandies mitjançant la introducció d'innovacions tecnològiques en el maneig del vinyer, en els processos enològics i en l'envelliment final del producte en fusta.

- Projecte Nutriaroma : amb l'objectiu d'aïllar llevats específics que siguin capaços d'augmentar l'alliberament d'aromes en el procés d'elaboració de vins blancs, potenciant així les característiques d'aquests vins.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation