Decaverd, per fomentar el respecte a la naturalesa i el medi ambient

El passat 23 de febrer, Importacions Decavi S.A., va fer la presentació del seu nou projecte Decaverd, com a objectiu de sensibilitzar i fomentar, encara més, el respecte a la naturalesa i el medi ambient.

El matí fou distés, amb xerrades prou interessants, que van captar l'atenció del públic assistent. En primer lloc es va parlar de l'agricultura biodinàmica i comercialització de preparats per la biodinàmica. Després del break, es va donar pas a la impressió digital en gran format (packaging i final de línia), seguit de la decoració d'ampolles ECO FRIENDLY, de l'etiquetat sostenible amb sistemes d'impressió digital i de terres industrials de gran durabilitat i baix manteniment (sistema UCRETE). A la recta final es va parlar del nou sistema de tapat de tiratge i expedició ENOTOP que permet reduir residus reciclant i disminuir, de manera eficient, l'esforç en les ampolles de cava i, per finalitzar es va comentar el servei i tractaments enològics a domicili.

Finalitzada la part tècnica, es va donar pas a la part més lúdica, els assistents van poder provar els vehicles elèctrics que hi havia exposats.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation