Els vins de la DO Terra Alta es presenten a Girona en el marc del concurs Grenaches du Monde 2018

El proper dilluns 12 de març , la Denominació d'Origen Terra Alta es desplaçarà fins a Girona per tal de promocionar els seus vins en el marc del concurs internacional Grenaches du Monde 2018 , del que serà seu oficial de l'11 al 15 d'abril.

La jornada, dirigida als professionals de la restauració i l'hostaleria, se celebrarà al Palau de Congressos de Girona (Passeig de la Devesa, 35) a partir de les 16h i fins a les 20:30h . Els assistents podran tastar els vins d'una trentena de cellers de la DO Terra Alta , a més dels d'altres DDOO catalanes convidades a aquest showroom: DO Catalunya, DO Costers del Segre, la local DO Empordà i la DO Montsant . En total, més de 200 referències vinícoles elaborades majoritàriament amb garnatxa.

Els assistents podran gaudir també de l'exposició itinerant Garnatxa blanca. De la matèria a l'ànima , que arriba a Girona per continuar fent difusió d'aquesta emblemàtica varietat. Les 6 estacions que componen aquesta mostra fan intervenir tots els sentits per transportar als assistents al coneixement i la consciència de la garnatxa catalana en general, i la garnatxa blanca de la Terra Alta en particular.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation