L’enòleg al Tastet d’Oficis d’Alella

El passat divendres 23 de febrer, l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament d'Alella va organitzar una interessant i original Jornada anomenada “Tastet d'Oficis” encaminada a l'orientació professional dels alumnes de 4rt d'ESO .

Jornada Alella
Degut a l'interès de l'Ajuntament d'Alella en potenciar el sector vitivinícola lligat a la població, aquest va demanar la col·laboració d'un enòleg. L'Enric Gil, en nom de l'ACE-CEEC, va explicar de 10 a 14 h a 120 alumnes d'ESO les diferents opcions professionals que ofereix la professió d'Enòleg.

Aquesta jornada es va fer conjuntament amb el Cicle Formatiu de Grau Superior en Marketing i Publicitat Vitivinícola, l'Escola d'Hostaleria de Sant Pol i un dissenyador de videojocs, on cadascú va explicar les possibilitat laborals de cada àrea.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation