Jornada Tècnica. Eines i indicadors de sostenibilitat a la indústria agroalimentària

27/02
2018
Dimarts 27/02/2018 
DARP
 Barcelona (Barcelona)

La producció d'aliments és una de les activitats que més impacte produeix en el medi ambient. Tant les normatives com la societat demanen que aquestes produccions siguin cada cop més sostenibles.

En aquesta jornada es parlarà dels indicadors que es fan servir per calcular el grau de sostenibilitat, es presentaran un sèrie d'eines que hi ha per poder calcular-los i veurem com poden aquestes ajudar a la indústria agroalimentària en assolir els seus objectius de sostenibilitat.

Adjuntem programa

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation