Taller de Tast 2018

Al mes de febrer començaran les sessions del Taller de Tast corresponents a l'any 2018. Aquest any el Taller de Tast es composarà de 6 sessions i es realitzaran a la sala de tast de Juvé & Camps d'Espiells.

Sessió 1. Dijous 1 de febrer de 2018. De 19:00 a 21:00 hores.
Els vins de Canàries: Sòl, clima, varietats, història i tast dirigit pel Sr. Juan Jesus Méndez Siverio, director tècnic del celler Viñátigo i professor d'Enologia en el Cicle Superior de Vitivinicultura IES La Guancha.

Sessió 2 . Dilluns 12 de febrer de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Vins guanyadors amb medalla d'or i Trophy en el concurs IWC (Internacional Wine Challenger) a càrrec del Sr. Charles Metcalfe responsable i fundador del concurs i del Wine International Magazine.

Sessió 3. Dimarts 13 de març de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
El món del Xampany . Tast de vins base, vins de reserva i producte acabat, dirigit per Jean Pierre Valade, "Vigneron", enòleg i consultor de l'IOC .

Sessió 4 . Dimarts 24 d'abril de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Els vins Alemanys . Varietats, tipologies, classificacions....el Riesling i com afecta el clima a la varietat.

Sessió 5 . Dimarts 5 de juny de 2018. De 19:00 a 21:00 hores
Descobrint els vins Xinesos: Tast de vins xinesos a càrrec de l'especialista en aquest mercat el Dr. Gaetan Bigó.

Sessió 6. Dimarts 19 de juny de 2018. De 18:00 a 20:00 hores
Visita a VARDON KENNET a Mediona , on s'elabora el nou escumós de Torres.

Taller de tast vins xinesos i alemanys
Taller de tast vins xinesos i alemanys
Taller de tast vins xinesos i alemanys

Notes d'organització:

1.- Les places resten limitades a 30 persones. El preu del taller pels associats i col·legiats (6 sessions) és de 110.00 € + 21 % IVA. Es respectarà el rigorós ordre d'inscripció. La inscripció serà definitiva un cop s'hagi fet efectiu el pagament, aquest es farà mitjançant la domiciliació bancària habitual en el moment de fer la inscripció i es confirmarà mitjançant un correu electrònic.

2.-Les inscripcions son personals. És important que si no es pot venir a alguna sessió, ho notifiqueu a la secretaria de l'ACE el més aviat possible via mail o telefònicament per donar temps a avisar a d'altres associats i col·legiats que estiguin en llista d'espera, i en el cas de no haver associats i col·legiats en llista d'espera, es podrà cedir al lloc a un company de la mateixa empresa.

3.- Totes les sessions es realitzaran a la Sala de Tast de Juvé & Camps al Celler d'Espiells (Sant Sadurní d'Anoia) a les 19 hores, menys la sisena sessió que serà de les 18:00 a les 20:00 hores.

4.- L'organització es reserva el dret de canviar i/o modificar el programa.

5.- Tindran preferència els membres associats de l´ACE i els col·legiats del CEEC. En el cas de no cobrir i si la comissió o veu oportú, es donarà pas a altres persones no associades, en aquet cas, el preu d'inscripció serà de 150 € + IVA.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation