L’ACE organitza una xerrada per valorar a nivell tècnic de la verema 2017

Data: 23 de gener de 2018

Hora: 18:00 hores

Lloc: Sala d'Actes Centre Àgora (Pol. Domenys II. Pl. Àgora, 1. Vilafranca del Penedès)

Xerrada “Com ha anat la Verema”. Un cop acabada la verema a les nostres vinyes i denominacions, us informem que volem organitzar, com vam fer l'any passat, una xerrada per poder valorar a nivell tècnic “Com ha anat la Verema”, a fi de tenir un intercanvi d'impressions a nivell de maduracions, malalties, recomanacions tècniques, aspectes a tenir en compte, etc.

Serà una xerrada distesa on es tractaran alguns dels aspectes següents: Valoració general de la verema, quan es va iniciar la verema, canvi d'impressions de maduracions, malalties, recomanacions tècniques, com va afectar l'onada de calor del juliol, quina de les varietats creieu que s'ha comportat millor, hi ha hagut incidències majors durant la verema, i a nivell personal, heu fet alguna prova enguany que vulgueu comentar? etc.

La activitat és gratuïta, però cal inscriure's a través del formulari que trobaràs aquí o bé trucant al 93 891 25 50 o enviant un correu a ace@enolegs.cat .

Les places es limiten a l'aforament de la sala.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation