L’exposició fotogràfica ‘La Vinya es vesteix de tardor’ es podrà visitar durant tot el mes de gener a Jean Leon

Art i vi es fusionen un cop més al celler Jean Leon amb una exposició fotogràfica que vestirà les parets del celler penedesenc fins a finals de gener. ‘La vinya es vesteix de tardor' és el títol d'aquesta mostra de l'artista vilafranquina Maria Rosa Ferré on els visitants poden descobrir les increïbles tonalitats cromàtiques que adopta la vinya en aquesta època de l'any i els elements vinícoles més singulars del Penedès.

Jean Leon Maria Rosa Farre
Apassionada de la fotografia des de ben petita i artista professional des de fa 5 anys, Ferré és una enamorada del Penedès i del seu paisatge. Mereixedora de diversos premis i coautora dels llibres Calidoscopi i Postals del Penedès , presenta ara aquesta mostra que a través de 17 fotografies sobre tela de 110cm x 80cm descobreix la riquesa de l'extraordinari paisatge del Penedès quan les vinyes es tenyeixen de taronges, marrons, ocres, grocs i vermells. Ferré transmet, amb aquestes instantànies, “els valors que ens dona la terra on treballem, on vivim i on gaudim amb un paisatge típicament mediterrani”.

L'exposició es podrà visitar fins a finals del mes de gener com a valor afegit a la visita habitual de Jean Leon, per la qual cal fer reserva prèvia. ‘La vinya es vesteix de tardor' es va inaugurar el passat divendres 15 de desembre amb l'assistència de l'artista Ma Rosa Ferré i de la directora de Jean Leon, Mireia Torres, qui va destacar la seva admiració per l'obra i la personalitat forta i lluitadora de Ferré i va remarcar la importància de l'art en el celler penedesenc.

Amb aquesta iniciativa es reforça el vincle històric del celler Jean Leon amb el món artístic com a homenatge al seu fundador i que s'engloba sota el projecte ViArt. Les manifestacions artístiques són recurrents, amb diferents propostes com la que es pot descobrir a través del seu vi icona, el Gran Reserva Vinya La Scala, que cada any surt al mercat vestint l'etiqueta dissenyada ad-hoc per un pintor diferent com és el cas de Javier Mariscal en la seva última anyada. Altres iniciatives inclouen el ViArt, una vetllada dedicada cada any a una disciplina artística diferent (música, pintura, cinema...), la Verema de Cinema que reuneix actors i actrius catalans per viure un dia de verema o la recent exposició de l'artista Guinovart que es va poder visitar durant el mes de juliol.

Per visitar l'exposició cal fer reserva prèvia: T. 93 817 76 90 / visitas@jeanleon.com

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation