AEB Group adquireix l’empresa de Verona INNOTEC

AEB Group adquireix la majoria de les participacions d'Innotec Tecnologia Innovative Srl, empresa que ofereix solucions per instal·lacions a l'avantguarda en el sector de l'enologia i les begudes. Gràcies a aquesta operació estratègica, s'ampliarà la gamma oferta per AEB, completant-la amb les instal·lacions i la tecnologia Innotec.

AEB Group
La compra de la societat líder en la producció de maquinaria incrementa el leadership de l'empresa fent més innovadora la nostra cartera de productes destinats a l'enologia i a la industria de les begudes: l'oferta de maquinaria i instal·lacions es veu reforçada fent-la una de les mes innovadores del sector de les begudes (vi, cervesa, sucs, soft drink, aigües minerals, etc). Innotec, a més de continuar la producció de maquinaria que la ha convertit en l'empresa més famosa en el món de les instal·lacions, desenvoluparà conjuntament amb AEB noves tecnologies per al sector enològic amb la finalitat d'optimitzar la gestió dels treballs al celler.

Mario Tomasoni, CEO del Grup AEB, ha comentat: “Aquesta adquisició ens permetrà completar la nostra proposta amb un major nombre de referències, sobretot en la part de maquinaria i instal·lacions, elevant el nivell d'innovació i de qualitat i confirmant el nostre leaderschip a nivell global.” I continua: “Estem convençuts que els coneixements i l'experiència que adquirim amb Innotec, milloraran els estàndards d'automatització, optimitzant tots els processos del celler i de les operatives de les empreses en el sector de les begudes.

Luca Zavarise, que es mantindrà com Administrador Delegat d'Innotec, essent el segon major accionista de l'empresa, comenta: “Som especialistes en la producció de maquinaria i instal·lacions d'alt nivell reconeguts en tot el món per la nostra tecnologia. Els nostres sistemes garanteixen l'eliminació dels microorganismes naturalment presents en les begudes amb la finalitat d'obtenir l'estabilitat microbiològica del producte embotellat”.

Es important evidenciar la filosofia tailor-made que caracteritza a l'empresa: “cada instal·lació que realitzem” - continua Zavarise - “es exclusiva, personalitzada i projectada en base a les exigències del client.

Estic convençut que Innotec trobarà en la força de vendes d'AEB la justa integració per transmetre de forma professional els propis continguts tecnològics".

Fundada al 1999 a Verona, Innotec ha desenvolupat maquinaria i instal·lacions d'avantguarda i està present en els principals mercats enològics de tot el món amb un facturat superior als 5 milions d' €uros, obtinguts el 60% en Exportació. A més de l'enologia, la seva àrea d'activitat la comparteix amb altres begudes com: cervesa, aigües minerals, soft drink, sucs, espirituosos i begudes de baixa graduació alcohòlica.

Per major informació consultar la pàgina web www.innotecitalia.it

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation