Aquest dijous Vallformosa Cava serà la festa de la Shopping Night Barcelona

El Passeig de Gràcia de Barcelona es torna a vestir de Gala aquest dijous a la nit per celebrar la Shopping Night Barcelona. Vallformosa Cava aprofita aquesta jornada comercial per maridar-la amb festa, alegria i bons caves.

vallformosa 1
Des de les 8 del vespre i fins a la 1 de la matinada, el Passeig de Gràcia i els carrers adjacents viuran una nit de botigues obertes, promocions, descomptes, activitats, gastronomia, música i festa. Vallformosa, que és el cava oficial de la jornada, participarà en diverses festes i actes relacionats amb el leitmotiv d'enguany, La Gauche Divine. Un dels moviments culturals més important de finals dels anys 60 que va portar a Barcelona una nova dimensió cultural, atrevida, glamourosa i seductora.

El cava Gala de Vallformosa és un producte que transmet l'essència de la Gauche Divine i maridarà moltes de les festes que s'organitzaran durant la nit. Per exemple, a la festa VIP de Palau Robert, Vallformosa instal·larà un espai amb una barra on es recrearà l'ambient de llibertat i d'eclosió cultural que es vivia a Cadaqués a la dècada dels seixanta. Al davant de la Pedrera, al carrer Provença, Vallformosa també tindrà una barra a tocar de l'escenari principal, on es faran actuacions musicals i es viurà l'esperit més transgressor, atrevit i glamurós. En els dos espais es podran degustar els caves Reserva de Vallformosa.

vallformosa 2
Per altra banda, al Passeig de Gràcia, entre Rosselló i Provença, s'instal·larà un altre espai Vallformosa on es podrà viure l'esperit #bebubble. Un lloc on tothom que hi passi podrà fer-se una fotografia en un photocall molt especial.

Finalment, Vallformosa participarà en diverses festes que se celebraran en establiments, restaurants i hotels com Desigual, Benetton, Kiabi, Ana Angulo, Pilar Oporto, Optica 2000, Engel & Völkers, Party Fiesta o restaurants com el Windsor, Vivo, Samoa, Crosmas, El Passatge o a l'hotel NH Calderon.

#bebubble

vallformosa 3
Vallformosa Cava vol que la gent reconegui els moments #bebubble. Moments d'alegria, felicitat i bon rotllo! Trencant les normes i celebrant-ho tot, cada dia. Amb esperit jove i amb ganes de viure la vida.

Vallformosa Cava és una marca amb més de 150 anys d'experiència en vitivinicultura i elaboració de caves d'alta qualitat. Una marca amb un caràcter propi, poc convencional i rebel, que en conjunt amb el mim i respecte per la terra i el seu saber fer, li permet establir el seu propi camí. Un camí menys seriós, amb menys normes i amb més diversió. Perquè és important ser molt seriosos en allò que importa, però sempre cal deixar una mica d'espai a la bogeria.

Per demostrar aquest caràcter #bebubble, Vallformosa Cava patrocina i col·labora diversos esdeveniments com Tomorrowland de Bèlgica i Barcelona, el Festival Vida, el REC d'Igualada o la Shopping Night Barcelona, entre d'altres. Accions, totes elles, on la festa i el passar-s'ho bé són la seva principal raó de ser.

Perquè tots hem de viure un moment #bebubble.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation