Núm 106 2S2017

Any 34

Número 106

2n semestre 2017

Innovacions en enologia

EDITORIAL

El vi de la imaginació
Jaume Estruch

DOSSIER

Innovacions en enologia
Fernando Zamora

ARTICLES

Biosensors: actors de la revolució 4.0
Asier Albizu

Aplicació d'ultrasons d'alta potència per a escurçar els temps de maceració dels vins negres Ana Belén Bautista-Ortín, Ricardo Jurado, Juan Alberto Iniesta, María Dolores Jiménez Martínez i Encarna Gómez-Plaza

ENTREVISTES

Emili Piñol
Tota una vida dedicada a l'enologia des de l'Arboç
Ramon Francàs

Xuriguera i Faixedas
«Ens manca un discurs propi de país, autèntic i potent. El vi fa de mirall del país que tenim»
Ruth Troyano

CRÒNICA

XXXV Congrés Internacional del Cava
Albert Barceló i Montserrat Solé

ACTUALITAT CEEC

Carles Playà

NOTÍCIES

Nova assegurança de responsabilitat civil professional CEEC
La Intercol·legial presenta al·legacions a la futura Llei de serveis professionals
Verema 2017 a les DO catalanes

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation