Família Torres es bolca de nou a Sitges amb el Festival de Cinema i la Festa de la Verema

La Família Torres patrocina, per quart any, el 'Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya ', que celebra la seva 50a edició del 5 al 15 d'octubre.

torres aiguadolç
Unes 800 persones, entre actors, directors, professionals del setè art, van assistir ahir dijous, 5 d'octubre, a la festa d'inauguració al Port d'Aiguadolç i van brindar amb vins Torres.

Entre els assistents, destaquen noms tan coneguts com Guillermo del Toro, el gran protagonista de la nit per la seva pel·lícula ‘La forma del agua' que va inaugurar el certamen; Raúl Arévalo, actor i guanyador del Goya a millor director novell per ‘Es tarde para la ira'; Itziar Castro, actriu a l'esperada ‘Pieles'; Manuela Velles de 'Velvet' o els actors Ferran Carvajal, Ruben Ametllé i Míriam Marcet. Van assistir també a la festa inauguració Miquel i Mireia Torres, cinquena generació de la Família Torres.

torres famosos
Coincidint amb el festival de Cinema de Sitges, se celebra també la 56a Festa de la Verema amb el suport de Cellers Torres. Inaugurarà la festa Peter Vives, actor a les sèries de televisió 'La Riera', 'Nit i Dia', ‘Velvet' o 'El tiempo entre costuras'. El tradicional concurs de trepitjadors de raïm i la Mostra de Vins, en la qual participen les 13 cellers que integren La Carretera del Vi, seran alguns dels actes del certamen que tindran lloc durant aquest cap de setmana, 7 i 8 d'octubre.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation