Arriba el xalet de Formatges de Suïssa a Mercat de Mercats

Per primera vegada Formatges de Suïssa estarà present a la vuitena edició d'aquesta fira gastronòmica a la Plaça de la Catedral de Barcelona

Presentarà “Cheese & Wine”, un tast de formatges suïssos liderat per l'expert Enric Canut

Durant els dies 20, 21 i 22 d'octubre, la Plaça de la Catedral de Barcelona es vesteix de sabor amb productes sans i de qualitat a la fira Mercat de Mercats; motiu pel qual Formatges de Suïssa no podia faltar a aquesta cita.

Per primer cop en aquest festí gastronòmic, serà present el xalet suís durant els tres dies, replet d'aromes i sensacions pel goig de tot el públic. En ell es podran assaborir les més distingides varietats de formatge suís: Emmentaler AOP, Appenzeller®, Sbrinz AOP, Vacherin Fribourgeois AOP, L'Etivaz AOP, Le Gruyère AOP y Tête de Moine AOP. És l'ocasió perfecta per degustar els sabors d'aquests autèntics formatges elaborats de manera tradicional, sense additius químics i aptes per a tots els paladars ja que no contenen gluten ni lactosa.

A més, aquells que vulguin conèixer millor les seves característiques tindran l'oportunitat de participar al tast “Cheese & Wine” que tindrà lloc el dissabte 21 a l'Aula de Mercat, dins el recinte de Mercat de Mercats, a les 12.00h. Si vols aconseguir una plaça segura, només és necessari apuntar-se al nostre concurs en el qual sortegem 25 entrades dobles. És senzill, entra a la nostra pàgina de Facebook i respon a la pregunta que trobaràs dins aquest link http://bit.ly/concursoquesosdesuiza

Durant quasi una hora, l'expert formatger Enric Canut liderarà el tast i explicarà les propietats dels autèntics formatges suïssos mentre es mariden amb vins Raimat. Després de tastar algunes varietats, infiltrarem un formatge concret i d'entre aquells que el distingeixin es sortejarà un passe directe a la propera edició Master Cheese 2018. Sona bé, oi? I s'assaboreix millor!

Fins al 16 d'octubre es podrà participar al concurs de Facebook per aconseguir un dels 25 passes dobles, però per a aquells que no puguin participar via on line, reservarem algunes places que podran ocupar-se el mateix dia del tast.

Al llarg d'aquests dies a Mercat de Mercats, es podrà gaudir d'un producte autèntic i natural ja que els Formatges de Suïssa són l'exemple d'una tradició que segueix viva després de segles d'història i que manté els més alts estàndards de qualitat produint un formatge sense additius, sense conservants i provinent de llet de vaques alimentades a pastures naturals.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation