Nous productes de Biosystems

Biosystems presenta un nou Kit de Acidesa Total i nou Control Alt de D-Glucosa / D-Fructosa

El departament de R + D de Byosistems ha desenvolupat un kit per a la determinació de la Acidesa Total (ref. 12846, 100 ml) i un Control alt de D-Glucosa / D-Fructosa (ref. 18069, 10 ml).

Nou kit d'Acidesa Total

nou kit biosystems
Per primera vegada en la història s'ha desenvolupat un producte que permet l'automatització d'un dels paràmetres enològics més utilitzats. Aquest kit permet mesurar l'acidesa total en les mostres per colorimetria i de forma directa fent servir el mateix indicador que el mètode oficial. Gràcies a la seva formulació bireactiva, el test fa un blanc de mostra per determinació permetent que aquesta mesura directa no sigui matriu dependent. El nou kit d'Acidesa Total d'BioSystems està llest per al seu ús i és estable fins a data de caducitat. Disposa de 2 reactius líquids i de 5 calibradors de concentració coneguda.

Nou Control Alt de D-Glucosa / D-Fructosa
novetat biosystems
A causa de la necessitat constant de millorar els controls en totes les funcionalitats dels autoanalitzadors, BioSystems ha desenvolupat un control de 200 g / L dedicat a les tècniques de D-Glucosa / D-Fructosa programades amb predilució. Ref. 18069. D-Glu / Fru Control High. 1 x 10 ml.
Amb aquestes noves incorporacions al nostre portfoli, BioSystems consolida la seva gamma completa de reactius, calibradors i controls que juntament amb els seus analitzadors Y350, I-15, I-25 i BA400 ofereixen un sistema únic d'anàlisi.

Per a més informació: customersupport@biosystems.es.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation