La DO Catalunya protagonitza la 4a Mostra de Vins de Sant Pol de Mar

El proper dissabte 29 de juliol , la Denominació d'Origen Catalunya serà present a la Mostra de Vins Catalans de Sant Pol de Mar , una trobada que arriba enguany a la seva 4a edició, i que va néixer amb l'objectiu de fomentar les tradicions catalanes i els productes de la terra.

4a Mostra de Vins de Sant Pol de Mar
La mostra obrirà les seves portes al públic a les 18h , i estarà situada a l'envelat de la Platja de les Barques , un dels espais amb més encant de Sant Pol per la seva ubicació davant el mar. A la fira, que romandrà oberta fins a la mitjanit , es podran trobar vins de diferents cellers de la DO Catalunya, així com d'alguns altres convidats per la pròpia DO en pro de sumar esforços pels vins de proximitat.

La trobada es completarà amb degustacions gastronòmiques de comerços i restaurants del municipi, i l'animació estarà assegurada gràcies a les actuacions dels grups Men in Swing Jazz Band (20h) i Cool Cat Gumbo (22h), tots dos de música swing , en un moment en què la població de Sant Pol es troba en la seva màxima ocupació.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation