Presentació de l’estat actual del projecte VRIAACC

Els cellers Albet i Noya, Alta Alella i Celler Pinyol organitzen, pel proper 17 d'agost, una matinal professional per tal de donar a conèixer el projecte de vinya experimental amb Varietats Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic (VRIAACC) .

VRIAACC és un projecte que els tres cellers estan portant a terme en els darrers 5 anys, en col·laboració amb l'obtentor suïs Sr. Valentin Blattner, i del qual ja se'n comencen a veure els primers resultats.

VRIAACC

La matinal, adreçada a professionals, docents i premsa especialitzada, es durà a terme el proper 17 d'agost de 9 a 1 del matí al Celler Albet i Noya. En ella es podran conèixer els detalls i l'estat actual del projecte, a càrrec del seus impulsors; es tastaran vins elaborats amb diverses varietats resistents, i també es farà una visita a dues de les vuit finques experimentals que tenim en aquest moment, una a Can Vendrell (Varietats PIWI donants de pol·len ) i a Can Milà de la Roca (varietats VRIAACC, filles de les autòctones). Durant la visita, es podrà veure l'estat sanitari dels ceps, els quals no han rebut cap tractament en els darrers dos anys , observar l'aspecte i vigor de les plantes i fins i tot espessigar algun gra de raïm ja quasi madur.

Conduiran l'acte:

Josep Maria Albet i Noya , del celler Albet i Noya

Josep Maria Pujol Busquets , del celler Alta Alella

Josep Pinyol , de celler Pinyol

Valentin Blattner , obtentor Suïs

Ens agradaria molt comptar amb la vostra assistència i que en poguéssiu fer difusió a totes aquelles persones a qui els pugui interessar. Sabem que són dates difícils per la verema i les vacances, però creiem que es el millor moment per conèixer les vinyes de VRIAACC's en la seva màxima expressió.

Per limitacions d'espai i per poder atendre bé els presents, les places estan limitades a 100 persones i es reservaran per rigorós ordre d'inscripció.

Les inscripcions es podran fer a en aquest mateix mail o als telèfons:

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation