Miguel A. Torres, membre de l’ACE, nou president de la FEV

El president de Bodegas Torres, Miguel A. Torres, ha assumit la presidència de la Federació Espanyola del Vi (FEV) en una Assemblea General Extraordinària. Els canvis han estat motivats per les responsabilitats laborals del, fins ara, president, Christian Barré.

Miguel A Torres FEV
Miguel A. Torres, que ocupava fins ara la vicepresidència primera de la FEV i de l'àrea d'Internacionalització, assumeix la presidència de l'organització. El president de Bodegas Torres pren el testimoni de Christian Barré, que ha escurçat uns mesos el seu mandat a causa de les seves noves obligacions professionals dins el grup Pernod Ricard, per les quals es traslladarà a Cuba com a nou CEO d'Havana Club International.

Així les coses, Nicolas Krantz substituirà Barré com a president i director general de Pernod Ricard Cellers, a més de incorporar-se com a vocal a la Comissió Executiva de la FEV.

La nova presidència ha estat escollida durant l'Assemblea General Extraordinària celebrada el 18 de juliol a Madrid. En aquest acte també s'ha triat com a nou vicepresident primer a Emilio Restoy, que seguirà liderant a més l'àrea de Màrqueting, Comunicació i RSC de la FEV. Restoy és enginyer químic i Màster en Direcció d'Empreses per l'IESE i per la UCLA Anderson School. Des de 2010 és CEO del Grup Diego Zamora, on ha exercit diverses responsabilitats en les àrees comercial de l'empresa.

Els canvis orgànics es completen amb el nomenament de Marc Grin, director general de Bodegas Murviedro, com a nou vicepresident d'Internacionalització, mentre que Javier Pagés continuarà com a vicepresident segon.

En les seves primeres declaracions com a president de la FEV, Torres ha destacat com a punts clau la importància de seguir defensant un tractament específic per al vi, promoure l'autoregulació publicitària per col·laborar amb les polítiques de salut pública, i defensar el consum moderat del vi. Sense oblidar l'àmbit internacional en què afirma que és fonamental aconseguir que el vi sigui una prioritat en les negociacions comercials i treballar per eliminar obstacles al comerç a través de la globalització.

Torres ha subratllat també la importància que la FEV segueixi treballant intensament com fins ara en el si de la Interprofessional del Vi per posar en marxa com més aviat la primera gran campanya nacional que contribueixi a la recuperació del consum de vi a Espanya, de manera que tots els cellers que contribueixen a finançar l'organització a través de l'extensió de norma puguin veure recompensat el seu esforç.

Per la seva banda, el president sortint, Christian Barré, ha agraït al conjunt dels socis, als membres de la Comissió Executiva i l'equip de gestió de la FEV seu compromís i dedicació en aquests anys, que han permès donar un gir important a l'organització i reforçar la seva credibilitat en el sector del vi a Espanya.

"Durant aquest temps, primer com a vocal a la Comissió Executiva i després des de la presidència, he pogut comprovar de primera mà el treball que des d'aquesta organització es realitza cada dia per defensar la legitimitat i els interessos del sector taverner espanyol, sempre amb l'objectiu d'aconseguir el millor entorn possible perquè les nostres empreses puguin dedicar-se a exercir la seva activitat amb la major competitivitat ", ha conclòs Barré.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation