Jean Leon dedica la quarta edició del ViArt a la música amb l’assistència de més de 90 persones

Jean Leon va celebrar, el passat divendres 14 de juliol, una nova edició del ViArt, el maridatge de vins i art al cor del Penedès, enguany dedicat a la música. A partir de les 20.30h van anar arribant els assistents al celler de Torrelavit on van ser rebuts amb una copa de Jean Leon 3055 Chardonnay.

Jean Leon ViArt
Després d'una breu presentació per part de Mireia Torres, directora de Jean Leon, es va poder gaudir de l'actuació de Xavier Piqué Quintet amb el seu “Concert Sinatra”, que al 2007 va portar al palau de la Música amb un ple absolut. Un sopar còctel, maridat X‐15 i Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2004 en format màgnum, i amenitzat amb jazz i soul de la mà de Aisha Fay va donar pas a la veu de la soprano Gisela Villamayor, concursant de la quarta edició d'Oh Happy Day de TV3 amb el grup vocal Le Due Donne que, acompanyada per Xavier Borja al piano, van omplir de màgia l'interior del celler penedesenc gràcies a la bona acústica que aportaven les bótes plenes de vi en envelliment.

Jean Leon ViArt 2
Després de la pintura, el teatre i la dansa, les modalitats artístiques escollides en les anteriors edicions, la música va protagonitzar la quarta edició del ViArt que va comptar amb la participació de més de 90 persones, sent una de les edicions més concorregudes. El ViArt es consolida així com un esdeveniment de referència per aquells amants del vi i de l'art amb ganes de deixar-se sorprendre, any rere any, per una nova temàtica artística en un entorn inigualable.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation