Josep Buján i Joan Juvé guardonats Premis Excel·lència del Consell Regulador del Cava

El Consell Regulador del Cava ha lliurat el dimecres 12 de juliol a Vilafranca del Penedès els II Premis Excel·lència Cava, uns guardons que volen reconèixer les persones que, a través de la seva professió i trajectòria, han contribuït a enaltir i prestigiar el cava com a producte de qualitat.

En les quatre categories -viticultura, enologia, difusió i trajectòria-, els membres de Ple del Consell Regulador han acordat atorgar els guardons a:

  • Josep Buján, en la categoria d'Enologia
  • Joan Juvé, en la de Trajectòria
  • Esteve Raventós, en la categoria de Viticultura
  • Ramón Francàs, en la de Difusió

Premiats excel·lència CRDOCAVA

Els Premis han estat lliurats per diverses autoritats, entre les quals, la Consellera d'Agricultura Meritxell Serret i la Ministra d'Agricultura Isabel García Tejerina. La Ministra, durant el seu discurs, ha aprofitat per anunciar els dotze primers caves de paratge qualificats -aprovats per ordre ministerial-. Es tracta de: Vinyes de Can Martí, Turó d'en Mota, Serral del Vell, Vallcirera, La Capella, Can Sala, La Pleta, El Tros Nou, La Fideuera, Can Prats, Port de Jui i Terroja.

Més informació
elmon.cat/vadevi

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation