Renovació de l’acord de patrocini amb AGROVIN

El fabricant de productes enològics AGROVIN torna a patrocinar l'Associació Catalana d'Enòlegs.

Agrovin
AGROVIN es va fundar a l'any 1960. L'empresa va començar un procés d'expansió per Esppanya que la va portar a obrir delegacions en les principals regions vinícoles. Actualment, té delegacions a León, Logroño, Montilla, Valencia, Vilafranca del Penedès i Almendralejo. A partir de 2005, Agrovin va fer el salt a l'estranger obrint seus a França i Romania. A més, l'empresa opera en altres països com Argentina, Brasil, Portugal, Itàlia, Sud-àfrica, Bulgària i la Xina a través d'agents i distribuïdors. Avui manté una presència activa en més de 10 països.

Agrovin, és actualment un dels principals fabricants i distribuïdors de productes enològics a nivell mundial, amb una experiència de més de 50 anys. Agrovin fabrica, processa, distribueix i comercialitza una amplia gamma d'articles, des de matèries primes a maquinària d'ús industrial per a brindar solucions a múltiples mercats, que inclouen: vi, oli, cervesa, sucs de fruites, aigües minerals i química, entre altres.

A través de les empreses filials i delegacions comercials, aporten a bodegues i indústries alimentàries solucions i serveis exclusius per a satisfer les necessitats dels seus clients en els camps de la biotecnologia, la química alimentària i la maquinària. Totes les solucions són personalitzades i s'adapten a les necessitats de cada client.

Contribueixen a millorar els seus productes i processos gràcies a un desenvolupament permanent de projectes d' I+D i una obstinació constant en promoure el desenvolupament sostenible.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation