Enotecnia IOC organitza la jornada tècnica ’Bioprotecció, l’equilibri de la vida’ a Vilanova i la Geltrú

El canvi climàtic i l'evolució de les pràctiques enològiques per a l'elaboració de vi més saludable i menys rics en sulfits centraran la jornada del dimarts 27 de juny a Vilanova i la Geltrú.

La jornada. titulada 'BIOPROTECCIÓ. L'equilibri de la vida', i organitzada per Enotecnia IOC tindrà lloc el 27 de juny, de 10:30 a 13:30h, a l'Hotel Ceferino de Vilanova i la Geltrú.

Programa :

  • Bioprotecció, noves possibilitats, a càrrec de Olivier Pillet, Responsable desenvolupament biotecnologia IOC.
  • Limitar la producció i la conbinació de SO2 en el seu nivell més baix a través de la fermentació alcohòlica, a càrrec de Olivier Pillet, Responsable desenvolupament biotecnologia IOC.
  • Vins elaborats amb una mica o res de sulfits: un acte d'equilibri que combina el coneixemnt i el sentit comú, a càrrec de José María Bravo, Director Tècnic Enotecnia-IOC.
  • Per finalitzar es realitzarà una degustació de champán d'excepció presentada i organitzada per Jean-Pierre Valade. Consultor enòleg IOC.

Jornada gratuïta. Per participar-hi cal confirmació d'assistència a: nuria@enotecnia.com o 699407284.

Adjuntem invitació amb més informació.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation