Els associats i col·legiats de l’ACE poden tenir invitació per Vinexpo

Els associats i col·legiats poden sol·licitar la invitació contactant amb: Promosalons España S.L., Tel: 932178596 o email: marketing@promosalons.es Daniel Esteban, Responsable Visitants.

Cal que us identifiqueu dient que veniu de part de l'ACE-CEEC i els haureu de facilitar les vostres dades. Posteriorment rebreu al vostre correu electrònic la invitació electrònica.

Vinexpo Bordeus

1
Vinexpo Bordeus presenta quatre dies de xerrades, conferències, classes magistrals i degustacions a l'Acadèmia Vinexpo. Aquest ric programa format pels expositors complementarà les emocionants degustacions i xerrades organitzades per Vinexpo, que inclouen: "Vinexpo enfronta el desafiament del Brexit ", "Foc i pluja: el canvi climàtic i la indústria vinícola " organitzat en col·laboració amb Wine Spectator, "Els vins espanyols en els mercats d'exportació ","Riesling Masterclass ","ECommerce i Conferència Digital ", i per últim però no menys important "Vinexpo Challenge " un tast a cegues amb Jon Arvid Rosengren, Millor Sommelier del Món 2016 . Explori i gaudeixi dels millors vins italians a la Masterclass Tre Bicchieri de Gambero Rosso, que es presentarà per primera vegada a França.

WOW! (World of Organic Wines)

WOW organic wines
Per primera vegada, Vinexpo Bordeus oferirà una zona dedicada exclusivament a vins orgànics i biodinàmics. Aquesta nova entitat anomenada WOW! s'articularà al voltant de taules de degustació, on uns 200 productors presentaran els seus vins i compartiran els seus valors i passió. Conferències i taules rodones sobre el tema orgànid arrodoniran el programa, i un restaurant situat a l'àrea WOW! oferirà, òbviament, aliments orgànics 100%.

One to wine meetings

meeting
Gràcies a l'exclusiu servei de Vinexpo 'One to Wine Meetings', planifiqui anticipadament les seves cites de negoci amb els expositors de la seva elecció incremantant, així, les oportunitats de negoci.

Més informació: http://www.vinexpo.com

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation