S’entreguen els diplomes i carnets del Col.legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya als col·legiats assistents a La Nit de l’Enologia

Un total de 38 enòlegs/enòlogues, dels 121 col·legiats que hi ha actualment, varen recollir el carnet i diploma d'enòleg/a en un acte que es va celebrar el passat dia 31 de març a l'inici de la celebració de La Nit de l'Enologia a Terrassa.

CEEC diploma carnet
Els diplomes i carnets varen ser entregats de la mà del seu degà, Carles Playà i Maset, i del seu secretari, Germán Esteban Ibernón, acompanyats per Salvador Puig, director general d'INCAVI.

Amb aquest diploma el Col.legi acredita als col.legiats en el compliment dels requidits legals necessaris per a exercir la professió d'enòleg/a.

En properes edicions es continuarà fent entrega de les acreditacions als nous col·legiats.

Al finalitzar l'entrega de les acreditacions, tots els assistents varen continuar gaudint de la cerimònia de La Nit e l'Enologia.

Els col·legiats que no van assistir a la Nit de l'Enologia, poden recollir les seves acreditacions passant per l'oficina del CEEC.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation