La iniciativa Cork presenta el valor afegit del tap de suro

La Iniciativa CORK, agrupació d'associacions i institucions del sector del suro (AECORK, ICSURO y APCOR), presenta a ENOMAQ el valor afegit que el tap de suro aporta al vi i al cava / xampany.

Iniciativa Cork
El dijous, 16 de febrer a l'espai CORK (Pavelló 5, estand 048), la Iniciativa Cork demostrarà el valor diferencial que aquest tipus de tancament natural i de característiques úniques ofereix tant als cellers com al conjunt de la societat.

La Iniciativa Cork donarà també el tret d'inici a la campanya "Som Únics #ElijoCorcho", centrada en la promoció dels valors i beneficis del tap de suro i del sector surer, que compta amb la indústria més puntera i avançada de tot Espanya. Durant l'acte, es presentaran a més les principals accions d'aquesta campanya, que continuarà amb la tasca informativa de les anteriors edicions per seguir conscienciant sobre la importància de protegir i apostar pel suro.

Crok

En l'edició XXI d'Enomaq, Saló Internacional de Maquinària i Equips per a Cellers i Embotellados, Cork participarà com a expositor amb un estand visual i interactiu en el qual es podran explorar les múltiples possibilitats d'un material orgànic, reciclable i autòcton com el suro. A més, destacats prescriptors del món del vi estaran també presents de forma virtual a través de testimonis gravats que aprofundiran en el binomi vi-tap de suro.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation