El president Puigdemont rep els Premis Vinari a Palau

La recepció, prevista pel 14 de febrer a la tarda, esdevé un nou reconeixement al sector del vi de Catalunya. A l'acte hi assistirà, en repreentació de l'Associació Catalana d'Enòlegs el president Antoni Cantos, així com Carles Playà, degà del Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya.

Puigdemont
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, rebrà aquest dimarts 14 de febrer els Premis Vinari 2016. Una recepció oficial en la qual el president felicitarà personalment els guanyadors amb medalla d'or de la passada edició del concurs –la quarta-, tant pel que als vins com als vermuts i els premis especials: el Vinari Nissan d'Or al millor ecològic, el Vinari AGBAR a la millor etiqueta i el Premi Monvínic a la trajectòria professional en el món del vi.

A l'equip de premiats l'acompanyaran representants de les diverses entitats i associacions que han donat suport al concurs des del seu naixement al 2013. Hi serà l'Ajuntament de Vilafranca, de Rubí i de Reus; les Denominacions d'Origen de Catalunya, l'Associació Catalana d'Enòlegs i de Sommeliers; i representació de Gràfiques Varias, Suberis Legatus, Monvínic i Nissan Elèctric, patrocinadors del concurs o d'alguna de les seves categories.

Entrega Vinari
Aquesta recepció esdevé un pas més en el reconeixement dels Premis Vinari, que ja ha obtingut l'oficialitat com a concurs de vins de Catalunya, i que està a punt de donar el tret de sortida a la cinquena edició amb l'obertura d'inscripcions, prevista per a primers de març d'aquest 2017.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation