L’ACE organitza una xerrada per valorar a nivell tècnic de la verema 2016

Com ha anat la verema? Això ens preguntarem el proper 31 de gener, en una xerrada i intercanvi d'impressions que organitzem des de l'Associació Catalana d'Enòlegs i a la qual hi esteu tots convitats.

Valoració verema 2015
Un cop acabada la verema a les nostres vinyes i denominacions, l'ACE organitza, com ja va fer l'any passat, una xerrada per poder valorar a nivell tècnic "Com ha anat la Verema". L'objectiu és tenir un intercanvi d'impressions a nivell de maduracions, malalties, recomanacions tècniques, aspectes a tenir en compte, etc.

S'ha sol·licitat a diferents enòlegs i enòlogues de cada DO's perquè participin en la xerrada com a delegats de zona.

Tindrà lloc el dia 31 de gener a les 18h a la sala d'actes del Centre Àgora (Pol. Domenys II. Pl. Àgora, 1. Vilafranca del Penedès).

Serà una xerrada distesa on es tractaran alguns dels aspectes següents: valoració general de la verema, quan es va iniciar la verema?, canvi d'impressions de maduracions, malalties, recomanacions tècniques, com va afectar l'onada de calor del juliol?, quina de les varietats creieu que s'ha comportat millor?, hi ha hagut incidències majors durant la verema?, a nivell personal, heu fet alguna prova enguany que vulgueu comentar? etc.

La activitat és gratuïta, però cal inscriure's a través del formulari que trobaràs aquí , trucant al 938912550 o enviant un correu a ace@enolegs.cat .

Les places es limiten a l'aforament de la sala. En acabar la xerrada hi haurà un refrigeri.

Us animem a participar en aquesta interessant xerrada.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation