Núm. 104 2S2016

Aquí pots consultar la revista.

SUMARI:

Any 33

Número 104

2n Semestre 2016

MICROOXIGENACIÓ DE VINS

EDITORIAL

El pèndul enològic

DOSSIER

Microoxigenació de vins

Ignacio Nevares i María del Álamo

ARTICLES

Sistemes de microoxigenació al celler

María del Álamo Sanza, Luis Miguel Cárcel, Raúl Crespo i Ignacio Nevares

La microoxigenació silenciosa als cellers de vinificació

V. Felipe Laurie, María del Álamo Sanza i Ignacio Nevares

CRÒNICA

XXXIV Congrés Internacional del Cava

Montserrat Solé i Olivella

INDÚSTRIA

El premsat del segle XIX adaptat al XXI per a escumosos de qualitat

Jaume Gramona i Martí, David Piqué, Adriana Pigrau i Leila Bellâaj

NOTÍCIES

Premis Vinari 2016: la gran nit del vi català

Nou Premi Monvínic a la Trajectòria

El TERMCAT publica la Terminologia de les varietats vitivinícoles

La Nit del Sommelier 2016

Premi Jaume Ciurana d'Enologia

Espaicava.cat

Més cava al Japó

L'enologia fotografiada

Actualitat CEEC

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation