Núm. 103 - 1S/2016

Any 33

Número 103

1er Semestre 2016

DETECCIÓ I CONTROL DE LA CONTAMINACIÓ MICROBIOLÒGICA

Noves eines moleculars

EDITORIAL

Promiscuïtat interespecífica en vespa

DOSSIER

Noves eines moleculars contra la contaminació microbiològica. Detecció i control durant l'elaboració i l'emmagatzematge de vins

María del Carmen Portillo

ARTICLES

Aplicació de tècniques de seqüenciació de nova generació

María del Carmen Portillo i Jessica Lleixa

Diversitat microbiana i alteracions en la fermentació alcohòlica: el yin i el yang per a l'enòleg

José Manuel Guillamón

ENTREVISTA

Albert Mas: «Noves eines generen nou coneixement, fonamental per conèixer l'evolució i el control de microorganismes»

María del Carmen Portillo

CRÒNICA

XXVII Congrés Anual de l'Associació Catalana d'Enòlegs

La Nit de l'Enologia 2016

Redacció

INFORME

Actualitat del CEEC

Carles Playà

XXXII Assemblea General Ordinària de l'ACE

Redacció

NOTÍCIES

Magusa Maquinaria Vinícola, 40è aniversari

Laffort adquireix el fabricant d'extractes naturals Nat'inov

Rius&Rius col·labora un any més amb l'ACE

Actualitat OIV

39 Congrés de la Vinya i el Vi

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation