Segona sessió del Taller de Tast 2016 de l’ACE amb vins de Jerez

Els vins de Jerez van ser els protagonistes de la segona sessió del Taller de Tast d'aquest any, una jornada en la què vam comptar amb el sr. José Antonio Zarzana Spinola.

Taller Tast Jerez
El dia 23 de febrer es va realitzar a la sala de tast de Juvé & Camps segona sessió de les sis que en total es duran a terme fins el mes de juny del Taller de Tast 2016 organitzat per l'ACE.

En aquesta ocasió es va fer un Tast magistral de vins de Jerez dirigit per el Sr. José Antonio Zarzana Spinola, la vuitena generació de la família que va crear el celler Ximénez Spínola el 1729.

Taller Tast Jerez3

El Taller de Tast

El Taller de Tast de l'ACE té com a objectiu mantenir en forma l'eina que els enòlegs tenen més a mà en l'elaboració dels vins: l'anàlisi sensorial. Tot i que els resultats del tast són poc repetitius, difícils de parametritzar i enormement subjectius resulten també insubstituïbles.

Taller Tast Jerez2
L'entrenament en el reconeixement d'aromes i gustos, l'experimentació en temes diversos relacionats amb el tast de vins, la parametrització de les sensacions percebudes, el coneixement de les zones vitícoles de sempre i de les noves propostes sorgides al llarg d'aquests anys han configurat les sessions del taller de tast.

Consulta tota la informació del Taller de Tast 2016.

0 Comentaris
Deixa el teu comentari

  Notificació via correu electrònic dels nous comentaris
Associació Catalana d’Enòlegs es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i dialeg.
La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation