Núm. 101 - 1S/2015

Any 32

Número 101

1er Semestre 2015

LLEVATS ALTERNATIUS A SACCHAROMYCES

EDITORIAL

Descobrir el missatger

DOSSIER

Llevats alternatius a Saccharomyces cerevisiae

Pilar Morales i Ramón González

ARTICLES

Llevats no Saccharomcyes com a eines de control del grau alcohòlic dels vins: importància de l'oxigen i la respiració.
Pilar Morales, Manuel Quirós, María Virginia Rojas, Alda Rodrigues,Typhaine Raimbourg, Jordi Tronchoni, José Antonio Curiel i Ramón González

Millora del color i la palatalabilitat en vins mitjançant l'ús de no Saccharomyces
A. Morata, J.A. Suárez Lepe, I. Loira, W. Tesfaye, C. González i F. Palomero

CRÒNICA

XXVI Congrés de l'Associació Catalana d'Enòlegs

Nit de l'Enologia 2015

Redacció

PUNT DE MIRA

Antoni Cantos

NOTÍCIES

Conveni entre l'ACE i VINSEUM

Els estudis universitaris d'enologia i vins escumosos compleixen 25 anys

L'ACE col·labora amb els Premis Vinari 2015

Es renova l'eix de col·laboració R&R – ACE

XXXI Assemblea General Ordinària de l'ACE

Piedade-Discosaga, nou patrocinador de l'ACE

Resum de la primera assemblea del CEEC

Convenis del CEEC amb diferents institucions

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation