Material Tècnic del XXVI Congrés ACE: Llevats No Saccharomyces

A continuació podeu trobar les ponències i presentacions del XXVI Congrés de l'ACE dedicat als Llevats No Saccharomyces

Llevats no-Saccharomyces: Noves aplicacions enològiques. AEB Iberica SA

Experiències d'elaboració de garnatxa blanca

Llevats no-Saccharomcyes com a eines per a controlar el grau alcohòlic dels vins: Importància de l’oxigen i la respiració. Ramón González

Hansen bioprotect wines with viniflora

Zymaflore Alfa - Laffort

Presentació Agrovin

Verallia

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation