Núm. 100 - 2S/2014

Any 32

Número 100

2n Semestre 2014

VINIFICACIONS NO CONVENCIONALS

EDITORIAL

ACE, Revista d'Enologia publica el seu número 100

DOSSIER

Reflexions entorn de la viticultura natural i l'enologia emocional

Jaume Estruch

ARTICLES

Vins són tots: els que estan, els que venen i els que se n'aniran

Antonio Tomás Palacios García

Mètodes no convencionals de vinificació

Ramon Viader i Guixà

Evidències de comparacions entre elaboració convencional, ecològica i biodinàmica

Joan Miquel Canals Bosch

RECERCA

Retorn al Futur i la física del cava

Blanca Ozcáriz Raventós

CRÒNICA

XXXII Congrés Internacional del Cava

Pilar Urpí

OPINIÓ

Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya

Carles Playà

PUNT DE MIRA

Ja és el número 100

Antoni Cantos

NOTÍCIES

Exposició històrica al cor dels estudis universitaris d'Enologia

Acord de col·laboració entre l'Associació Catalana d'Enòlegs i Magusa

L'ACE, premi a la Millor Institució 2014

Nou director de l'ICSuro

Renovacions de patrocini amb l'ACE

Premis Vinari 2014

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation