Material tècnic del XXIV Congrés de l’ACE: Aspectes Vitícoles en la Qualitat del Raïm

A continuació podeu trobar les presentacions del XXIV Congrés de l'ACE dedicat als Aspectes vitícoles en la qualitat del raïm

Consideracions vitícoles i la seva incidència en la qualitat del vi, Ernesto Franco

Maneig i Nutrició per aconseguir raïm de qualitat, per Pere Villar

Ús de Sensors en Viticultura Professional: David Tous

Presentació Javier Calvo - Sistema de Verema

Javier Calvo - New Holland a la verema

Verallia, el seu envàs en vidre

La genètica a disposició dels objectius de l'enòleg, Mauro Pizzuto

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation