Núm. 096 - 2S/2012

2n semestre 2012

Editorial

Una estratègia per a la R+D+i del sector del vi

Dossier

Aromes varietals: evolució i controbució sensorial

Redacció

Articles

Coneixements actuals sobre la hidròlisi dels compostos glucosídics en els vins

Joan Cacho

Els tiols varietals: informació actualitzada sobre les vies de la biogènesi i l'impacte de tècniques vitivinícoles

Aurélie Roland, Florine Cavelier i Rémi Schneider

Entrevista

François Chartier: "Cal tenir la ment oberta per descobrir sinèrgies aromàtiques"

Coral Martí

La Xarxa

Catavino.es, un projecte d'innovació web per a l'ensenyament del tast de vi

Núria Gibert

Opinió

Ecosostenible wine 2012: Segell ecològic

Antonio Cerrillo

Agrologia i sostenibilitat: un cas d'èxit

Soazig Darnay i Jaume Gramona

Crònica

XXX Congrés Internacional del Cava

Salvador Navarro

Punt de mira

La comunicació

Josep Anton Llaquet

In Memorian

Josep Cols Torrens (1948-2012), Pitu

Josep Bujan i Ramon Viader

Notícies

Informe Taller de tast 2012

Tast Els nostres vins: "El Penedès, zona a zona"

L'ACE a les xarxes socials

Jornada de clausura del Projecte Démeter

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation