Jornades Tècniques 2011

Seminari Tècnic "Innovació i Tast", 12 de maig de 2011

El passat dia 12 de Maig HANSEN i ENOCENTRO van presentar les seves novetats en llevats i bacteris làctics.

VINIFLORA, llevats de inoculació directa. Garanteixen l'activitat.
Han experimentat amb llevats “non-Saccharomyces ” donat a la demanda de buscar resultats en les fermentacions diferents. Concretament amb Torulospora Delbruecchii i Pichia Kluyveri , barrejant-li una Saccharomyces . S'han trobat que els resultats eren molt diferents de cara als clients i finalment, proposen treballar per separat amb les dues soques per tal de que cada enòleg utilitzi el Saccharomyces que més li convingui.

BACTERIES LACTIQUES, diferents soques. Beneficis sobre control d'aroma, beneficis brett control.Rapidesa en la implantació de la FML.

Assistents a la jornada tècnica Seminari Innovació i tast

Durant la jornada es van poder degustar vins elaborats amb aquestes soques.

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation