ACE Revista d’Enologia

Des de 1984, un dels mitjans de difusió de l'Associació Catalana d'Enòlegs i el Col-legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya el constitueix “ACE Revista d'Enologia”

La publicació és de periodicitat semestral i està creada per tal d'informar i donar notícia dels avenços que es produeixen en el camp de l'enologia constituint un vehicle de l'expressió científica, tècnica i corporativa dels seus associats.

ACE. Revista d'Enologia.
L'abast d'aquesta revista és la totalitat dels associats de l'ACE i CEEC i també en són destinataris tots els organismes oficials relacionats amb el món vitivinícola, com escoles, universitats que imparteixen cursos sobre enologia, revistes vitivinícoles tant de l'estat espanyol com d'arreu del món, consells reguladors de les denominacions d'origen de tot l'estat espanyol i altres organismes com són associacions de productors i elaboradors, empreses del sector, etc.

Des de l'any 1997 l'ACE-CEEC disposa d'una pàgina web a on podeu trobar l'edició en castellà de “ACE Revista d'Enologia” així com altres informacions de l'àmbit vitivinícola tan del nostre país com internacional. Per visitar-la l'adreça és la següent: www.acenologia.com .

Si vols rebre gratis la revista digital, fes clic aquí i omple el formulari.

Si vols rebre la revista impresa, fes clic aquí i omple el formulari .

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation