Tallers de tast

Un punt de trobada per a compartir les aromes i els gustos del vi.

El taller de tast de l'ACE neix amb la idea de mantenir en forma l'eina que els enòlegs tenen més a mà en l'elaboració dels vins, l'anàlisi sensorial. Tot i que els resultats del tast no són analitzats, resulten també imprescindibles per mantenir al dia els coneixements sensorials.

L'entrenament en el reconeixement d'aromes i gustos, l'experimentació en temes diversos relacionats amb el tast de vins, la parametrització de les sensacions percebudes, el coneixement de les zones vitícoles de sempre i de les noves propostes sorgides al llarg d'aquests anys han configurat les sessions del taller de tast.

També s'han fet incursions en l'anàlisi sensorial d'altres productes com la xocolata, el formatge, els maridatges, el món de la perfumeria, que sens dubte han servit per a enriquir el món sensorial dels participants.

Organització


Les places resten limitades a 30 persones. Les inscripcions es faran a partir del dia indicat per la secretaria de l'ACE. Es respectarà el rigorós ordre d'inscripció. La inscripció serà definitiva un cop s'hagi fet efectiu el pagament, aquest es farà mitjançant la domiciliació bancària habitual en el moment de fer la inscripció.

Si no es pot venir a alguna sessió, es pot cedir el lloc a una altra persona, sempre i quan sigui soci de l'ACE. També ho podeu notificar a la secretaria de l'ACE el més aviat possible per donar temps a avisar a d'altres associats que estiguin en llista d'espera. En cap cas es tornarà a cobrar per la sessió.

Últims tastos realitzats per l'Associació Catalana d'Enòlegs:

Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation