Comunicats

Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona: «El vi és el millor ambaixador de la nostra terra»
Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona: «El vi és el millor ambaixador de la nostra terra»
Aquesta primavera passada, l'enòleg Vicenç Ferré, de Cabra del Camp, ha esdevingut president del Consell Regulador de la DO Tarragona en substitució de Josep Lluís Grogués , ...
Jean Leon celebra un ViArt d’Estrella Michelin amb el xef Quim Casellas, del restaurant Casamar
Jean Leon celebra un ViArt d’Estrella Michelin amb el xef Quim Casellas, del restaurant Casamar
Jean Leon va celebrar el passat divendres, 19 de juliol, la sisena edició del ViArt, dedicat enguany a la cuina creativa de la mà del xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas ...
El vins de la DO Catalunya a la 37a edició de La Setmana del Llibre en Català
El vins de la DO Catalunya a la 37a edició de La Setmana del Llibre en Català
Enguany la Denominació d'Origen Catalunya s'estrena com a patrocinadora i es converteix així en el vi oficial de la 37a edició , de manera que els vins DO Catalunya es podran trobar ...
Família Torres entra al Top 50 dels millors cellers del món per visitar
Família Torres entra al Top 50 dels millors cellers del món per visitar
El celler de Família Torres a Pacs del Penedès figura entre els 50 millors cellers del món, segons el ranking ‘World's Best Vineyards 2019 ' que acaben de llançar els ...
La DO Catalunya col·labora de nou amb el Tast Vertical de Catalunya Ràdio, dirigit per Empar Moliner
La DO Catalunya col·labora de nou amb el Tast Vertical de Catalunya Ràdio, dirigit per Empar Moliner
El refrescant programa de vins també compta un any més amb el cantautor Àlex Torío i amb el periodista especialitzat i sommelier professional Ramon Francàs. Enguany ...
Terra Alta, Montsant i Priorat uneixen esforços per buscar solucions a les pèrdues causades per l'onada de calor
Terra Alta, Montsant i Priorat uneixen esforços per buscar solucions a les pèrdues causades per l'onada de calor
A la trobada van assistir, en representació de les denominacions d'origen afectades, Joan Arrufí i Jordi Rius, president i secretari de la DO Terra Alta; Pilar Just, presidenta de la DO Montsant; ...
GO Suber - Coberta verda amb suro com a substrat
GO Suber - Coberta verda amb suro com a substrat
L'objectiu específic és dissenyar i construir una coberta verda pilot amb suro com a substrat i/o suport amb la finalitat de: comprovar l'eficiència de la gestió de l'aigua ...
La plaga de l’eruga del suro compromet “greument” la campanya de pela
La plaga de l’eruga del suro compromet “greument” la campanya de pela
Asseguren que l'espècie (Lymantria dispar ) ja ha “exfoliat milers d'hectàrees ” arreu de Catalunya, i que això compromet “greument ” la campanya de la ...
Presentacions de les ponències del congrés Cork in Sience and Applications
Presentacions de les ponències del congrés Cork in Sience and Applications
Ja estan disponibles les presentacions dels ponents del congrés Cork in Science and Applications. Les podeu trobar en la pàgina del Programa dins la web del congrés, tant el recull ...
Recaredo destapa bombolles subtils que conquereixen el temps
Recaredo destapa bombolles subtils que conquereixen el temps
L'avi de Ton Mata, Josep Mata Capellades, amb la complicitat dels seus fills Josep i Antoni, va crear l'any 1962 el Reserva Particular de Recaredo amb la idea original de “transmetre la delicadesa ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation