L'estudi, encarregat pel DARPA a la Universitat de Girona, descriu i analitza la situació de les dones a la indústria agroalimentària, i examina amb especial deteniment aspectes com ...
Aquesta publicació posa en valor els 20 projectes pilot duts a terme pels Grups Operatius catalans aprovats a la convocatòria 2016 i executats entre els anys 2017 i 2019, i contribueix ...
Amb més de 150 candidatures i gairebé 20.000 vots rebuts per part del públic, aquesta s'ha convertit sens dubte en la edició amb més participació del concurs ...
Què és GO Suber?
El Grup Operatiu GO Suber 2018-2020 reuneix diferents agents relacionats amb el sector de l'extracció de suro, propietaris forestals i centres d'investigació ...
Encara en el marc del seu seixanta aniversari de serveis al sector vitivinícola, la Consultoria Rius & Rius ha impartit la sessió “Règim Jurídic i Intervenció ...
Es consolida també la tendència a l'alça del valor del vi català
L'Institut Català de la Vinya i el Vi ha presentat avui una eina per visualitzar les darreres ...
Ajuts Minimis
El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya ha convocat els ajuts de minimis per a la utilització de most concentrat ...
L'ús de les sals de coure pel control del míldiu de la vinya és encara imprescindible en condicions de cultiu ecològic. El seu ús, però, té aspectes negatius ...
Vilafranca del Penedès, 12 de febrer de 2021.
Família Torres
presenta l'anyada 2017 de Perpetual (DOQ Priorat) amb una imatge renovada. Aquest emblemàtic vi del Priorat, elaborat ...
El resveratrol, molècula present en el vi entre d'altres aliments, protegeix enfront de l'envelliment cel·lular, segons va explicar Mairena Martín, assessora científica de ...