Comunicats

Cupatges.cat entrevista Joan Soler, president de la DO Pla de Bages
Cupatges.cat entrevista Joan Soler, president de la DO Pla de Bages
"Amb cada varietat que es perd el món és una mica més gris i la nostra mentalitat una mica més tancada", diu Joan Soler, a l'entrevista. Us recomanem llegir-la ...
Diada participativa per a cellers i viticultors 2017, el 29 de març a Scala Dei
Diada participativa per a cellers i viticultors 2017, el 29 de març a Scala Dei
El dimecres 29 de març, és previst celebrar la sisena edició de la Diada Participativa a Scala Dei. L'eix central de la trobada serà el sòl. Per poder-hi participar ...
Jornada de portes obertes a l'Escola viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech
Jornada de portes obertes a l'Escola viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech
Durant la jornada podreu gaudir d'un conjunt d'activitats organitzades pels alumnes, així com fer un tast del productes que han elaborat al llarg del curs. També s'informarà ...
Obertes les acreditacions per al Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset 2017
Obertes les acreditacions per al Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset 2017
Els professionals que vulguin assistir al tast, poden sol·licitar ja la seva acreditació al correu tastprofessionals@gmail.com , indicant el seu nom, empresa a la qual pertanyen i càrrec. ...
La DO Catalunya continua la seva gira amb les empreses culturals catalanes
La DO Catalunya continua la seva gira amb les empreses culturals catalanes
Babel Med Music, del 16 al 18 de març El festival musical Babel Med Music, que se celebra a Marsella, és un punt de trobada per tot el sector musical del jazz i les músiques ...
L’Institut Català del Suro i la Universitat de la Rioja subscriuen un conveni de col·lació per aprofundir en l'estudi de la interacció vi-suro
L’Institut Català del Suro i la Universitat de la Rioja subscriuen un conveni de col·lació per aprofundir en l'estudi de la interacció vi-suro
El rector de la Universitat de La Rioja, Julio Rubio, i el director de l'Institut Català del Suro (ICSuro), Albert Hereu, han signat un conveni per impulsar la investigació i la formació ...
Raimat 100 i La Boscana premis Bacchus
Raimat 100 i La Boscana premis Bacchus
El BACCHUS D'OR ha estat pel vi RAIMAT 100 del celler Raimat (Grup Codorniu) i el BACCHUS D'ARGENT per LA BOSCANA de Bodegas Costers del Sió. Raimat 100 és un vi que va néixer ...
Setze cellers de la DO Montsant participen a Prowein 2017
Setze cellers de la DO Montsant participen a Prowein 2017
Sis d'aquests cellers compartiran l'espai que el Consell Regulador habilitarà per quart any a la fira, a la zona de Prodeca. Es tracta de Celler Malondro, Ronadelles, Celler Cairats, Josep Grau ...
Grans Muralles 2010 de la Família Torres, distingit amb el Gran Bacchus d’Or
Grans Muralles 2010 de la Família Torres, distingit amb el Gran Bacchus d’Or
Aquest vi emparat sota la DO Conca de Barberà ha aconseguit un dels 18 Grans Bacchus d'Or que conformen el palmarès, escollits entre més de 1.700 referències de 21 països. Grans ...
El vi i la salut, coneixements claus per la formació dels futurs professionals del sector de la restauració
El vi i la salut, coneixements claus per la formació dels futurs professionals del sector de la restauració
Tant FIVIN com el CETT-UB, aposten per aquest tipus de formació necessària i de gran utilitat pels futurs professionals del sector de la restauració, com poden ser, els cuiners i ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Telèfon 93 891 2550 · 
facebooktwitterslideshareWine Moderation