Comunicats

Josep Roca: “El vi és la beguda més verda, més viva i més intel·ligent”
Josep Roca: “El vi és la beguda més verda, més viva i més intel·ligent”
Balanç molt positiu de la primera part de la Setmana del Vi Català dirigida a públic professional i que ha tingut lloc en el marc del Gastronomic Forum Barcelona. Bones sensacions ...
Marta Casas: “L’enoturisme crea vincles amb el territori i nous ambaixadors per als vins”
Marta Casas: “L’enoturisme crea vincles amb el territori i nous ambaixadors per als vins”
L'enoturisme és i s'ha estudiat, analitzat i apropat des de moltes perspectives possibles i encara s'ha repensat més en els últims mesos coincidint amb l'era Covid. Així, ...
El cicle d’activitats de bosc i vinya de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages es tanca amb ganes de repetir
El cicle d’activitats de bosc i vinya de la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages es tanca amb ganes de repetir
El cicle d'activitats de bosc i vinya per la Ruta del Vi de la DO Pla de Bages s'ha tancat amb èxit de participació i ganes de repetir l'experiència de cara l'any vinent. En ...
Família Torres fomenta la investigació per abordar els reptes de la viticultura
Família Torres fomenta la investigació per abordar els reptes de la viticultura
Vilafranca del Penedès, 21 d'octubre del 2021. Mireia Torres, directora d'Innovació i coneixement de Família Torres , trenca una llança a favor de la investigació ...
Leitat: Indústria 4.0 i economia circular
Leitat: Indústria 4.0 i economia circular
Els principis de la Indústria 4.0 poden aportar al sector una millora en la competitivitat industrial i la sostenibilitat, així com la traçabilitat i la seguretat en la cadena ...
Nanosatèl·lits: aplicacions en l'agroalimentació
Nanosatèl·lits: aplicacions en l'agroalimentació
L'ús de nanosatèl·lits en l'agricultura —dispositius que orbiten a 500 o 700 kilòmetres de distància de la Terra— s'aplica principalment a la monitorització ...
Arriba una nova edició del saló SITEVI.
Arriba una nova edició del saló SITEVI.
La nova edició del saló SITEVI , es celebrarà del 30 de novembre al 2 de desembre de 2021 a Montpellier (França). El saló és el líder mundial dels ...
Celebració dels vint-i-cinc anys de la Secció de Viticultura i Enologia de la Institució Catalana d’Estudis Agraris
Celebració dels vint-i-cinc anys de la Secció de Viticultura i Enologia de la Institució Catalana d’Estudis Agraris
La jornada durarà aproximadament mig dia (un matí) i consistirà en una primera part tècnica amb presentació de ponències a càrrec d'especialistes ...
Iolanda Tortajada i Salvador Manjón, jurat del Premi Jaume Ciurana
Iolanda Tortajada i Salvador Manjón, jurat del Premi Jaume Ciurana
La consolidació del Premi d'Enologia Jaume Ciurana, tant pel que fa a la dotació econòmica com per l'arrelament que té en l'àmbit universitari i en les empreses del sector, ...
Convocatòria de premsa: Mireia Torres dirigeix un tast inèdit de vins experimentals al Saló Gourmets
Convocatòria de premsa: Mireia Torres dirigeix un tast inèdit de vins experimentals al Saló Gourmets
Mireia Torres, directora d'Innovació i coneixement de Família Torres i directora de Jean Leon, dirigirà un tast de vins experimentals que posa el focus en la importància ...
Associació Catalana d’Enòlegs - Col·legi d’Enòlegs i Enòlogues de Catalunya
Centre Àgora · Polígon Domenys II · Plaça Àgora, 1  · 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) · Tel. 93 891 2550 · Fax 93 891 2550
facebooktwitterlinkedinslideshareWine Moderation